Web Site Builder

Despre noi

date generale.

S.C. Trans Alicom 2000 s.r.l. are sediul social in localitatea Buzau, str. Horticolei nr.58, date de identificare la Registrul Comertului: J10/42/1999, CUI R11387698.

Inca de la infiintare, principalul obiect al activitatii este distributia de produse alimentare si nealimentare, bauturi alcoolice si racoritoare, Trans Alicom 2000 s.r.l. fiind distribuitor autorizat de produse FMCG in judetele Buzau si Vrancea.

Activitatea se desfasoaracu aportul a 80 angajati, numar acestora inscriindu-se pe o curba ascendenta de la infiintare si pana in prezent, in concordanta cu necesitatile companiei.

Echipa de vanzari este formata din 19 agenti de vanzari. Structura si marimea echipei de vanzari a fost permanent adaptata cerintelor impuse de piata. Astfel , in prezent, ne desfasuram activitatea structurati pe un numar de 4 divizii, coordonarea agentilor facandu-se de 4 supervisori si un director de vanzari. Forta de vanzari opereaza peste 4000 clienti activi din judetele Buzau si Vrancea, carora le sunt oferite un portofoliu de peste 5000 de articole. Astfel, pentru acoperirea intr-un mod efficient, profesionist, cat mai exact si rapid a nevoilor de comunicare si acces la informatii, intreaga echipa de vanzari este dotata cu echipamente informatice de ultima generatie care ruleaza software specific, acreditat si actualizat. Incepand cu anul 2016, flota auto necesara deplasarii fortei de vanzari, a fost reinnoita, toate unitatile fiind noi, fabricate in anul 2015, personalizate vizual.

Societatea are in proprietate sediul social mai sus mentionat, cu suprafata utila de 430 mp. destinat prezentarii si desfacerii de marfuri, precum si un punct de lucru in str. Horticolei nr. 58, loc. Buzau, cu suprafata totala de 17.200 mp. din care 2950 mp. suprafata acoperita, aceasta locatie fiind folosita numai pentru depozitarea marfurilor. Mentionam ca toate capacitatile de depozitare sunt propietatea noastra si sunt investitii proiectate, construite si date in folosinta in perioada 2005-2007.

Depozitarea marfurilor se face in depozite proprii in suprafata totala utila de 3400 mp., aflate in doua locatii pe teritoriul orasului Buzau, ambele fiind construite conform normelor in vigoare impuse de legislatia europeana in domeniul sanitar-veterinar precum si cel al depozitarii, conservarii si distribuirii de marfuri de orice natura.

Suportul logistic este asigurat de un numar de 17 autoutilitare, reprezentand o capacitate de transport, livrare, de peste 80 de tone marfuri.  Incarcarea / descarcarea marfurilor primite ori distribuite se realizeaza cu un numar de 2 motostivuitoare si un electrostivuitor.

Evidenta contabila si de gestiune a firmei se efectueaza informatizat, folosindu-se tipizate personalizate si soft acreditat.


Asa cum rezulta de mai sus, evolutia firmei, exprimata atat in cifra de afaceri, dar si in acumularea de capital si active, a urmat un curs ascendent, plasand societatea in topul firmelor de profil, cu adresabilitate mare din partea clientilor

Mentionam ca respectarea cadrului legal in desfasurarea tuturor activitatilor firmei reprezinta un mod de lucru pentru toti angajatii sai, de altfel, selectionarea acestora facandu-se pe valori la baza carora stau loialitatea, competenta, profesionalismul si nu in ultimul rand respectul fata de lege.

Promovarea noului si alinierea la standardele europene din domeniu fac parte din obiectivele majore si strategia de dezvoltare, concret, in acest sens in urma demersurilor efectuate si a monitorizarii la care a fost supusa, societatea a obtinut in data de 28 februarie 2006 certificarea sistemului de “Management al calitatii” ISO 9001:2000, privind serviciile prestate.


Curba ascendenta urmarita in evolutia societatii noastre a insemnat in primul rand o specializare a serviciilor prestate. Astfel ca in prezent am dezvoltat parteneriate strategice importante cu producatori si importatori de top, toti acestia gasind in profesionalismul echipei Trans Alicom 2000 garantul succesului si al unui parteneriat benefic de ambele parti.

      Mentionam ca datorita rezultatelor obtinute in urma activitatii noastre ne-au clasat pe locuri de top atat in cadrul judetului Buzau in clasamentul Camerei de Comert Buzau, cat si in topurile furnizorilor nostrii.